Pilegrimspass

Under vandring i Spania, Frankrike og en del andre land er det påkrevet med pilegrimspass for adgang til pilegrimsherberger og for å dokumentere hvor langt man har gått.

Dette er viktig hvis man f.eks vil ha pilegrimsbrevet, compostelaen, ved ankomst til Santiago. Det samme gjelder olavsbrevet ved vandring til Nidaros. Ut over dette er det foreløpig ikke noe krav om pilegrimspass ved vandringer i Norge.

Men et pilegrimspass er også både nyttig og hyggelig som et personlig dokument; et minne om egen vandring.

Dag Eirik Løvås har utformet et nydelig og praktisk pilegrimspass for Pilegrimsfellesskapet St. Jakob. Passet har fått den internasjonale betegnelsen ”credencial”, som gjør at passet lett blir gjenkjent i andre land.

Pilegrimspass kan enten kjøpes på vårt pilegrimskontor i Oslo, eller bestilles via skjemaet nedenfor. Ved bestilling via skjemaet må pilegrimspasset betales på forhånd, passet vil først bli sendt etter mottatt betaling. 

Prisen du betaler, vil være 100kr pr. pilegrimspass pluss porto. Ved kjøp av ett pilegrimspass er prisen for porto 29kr, ved kjøp av flere pilegrimspass er prisen for porto 36kr.

Benytt følgende kontonummer: 6079 05 31208.