Utstilling: Alle veier fører til Galicia

Utstilling: Alle veier fører til Galicia

Fra 27. juli til 30. august holder Turespaña (Instituto de Turismo de España) utstillingen «Alle veier fører til Galicia» i Tønsberg.

Opplev Spania uten å måtte forlate Norge i sommer!

På Tønsberg og Færder bibliotek setter vi opp utstillingen «Alle veier fører til Galicia». Ta turen og hent inspirasjon til din neste reise til Spania. Hva med å oppleve Galicia? Rik på historie, kultur og med et fantastisk tilbud innen mat og vin! Visste du at Galicias hovedstad, Santiago de Compostela, er det tredje store pilegrimsmålet etter Jerusalem og Roma? Men mens fortidens pilegrimer drivkraft var religiøs, går tusenvis av moderne mennesker til Santiago de Compostela for å være i aktivitet samt komme seg vekk fra sine hektiske, materalistiske liv. Ta turen til Tønsberg da vel for litt inspirasjon!

Utstillingen har følgende åpningstider:

Fra 27. juli til 30. august.

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag og lørdag: kl. 10:00-16:00.
Torsdag: kl. 12:00-19:00.
Søndag: stengt.

Sted: Tønsberg og Færder Bibliotek, Storgaten 16, 3126 Tønsberg.